Algemeen
Door het plaatsen van een bestelling stemt u automatisch in met onze Algemene Voorwaarden. TOPadapters.nl houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.  

Levering
Na ontvangst van Uw betaling zal de bestelling uiterlijk de volgende werkdag aan PostNL aangeboden worden. Indien wij de betaling op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen zal de bestelling echter gegarandeeerd nog dezelfde werkdag aan PostNL aangeboden worden.

Prijzen
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór de definitieve afronding van de bestelling wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website aan u getoond.  

Verzendkosten
Kleine adapters verzenden wij in een “bubble-envelop” en worden via de brievenbus bezorgd. Toetsenborden worden verzonden in een degelijk brievenbusdoosje. Makkelijk, omdat U hier niet voor thuis hoeft te blijven! Voor de bestellingen die via de brievenbus bezorgd worden bedragen de verzendkosten altijd €3,95.
U kunt er overigens tijdens het afrekenproces altijd voor kiezen om Uw bestelling via de pakketdienst van PostNL (met track en trace-code) te laten bezorgen. De verzendkosten bedragen dan €6,95. 

Alle accu’s en orginele adapters worden uitsluitend met de pakketdienst van PostNL verzonden. De verzendkosten bedragen dan altijd €6,95 per bestelling.


Betaling
Betaling van uw bestelling kan op één van de volgende twee manieren:

  1. iDEAL:U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving en u wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank. U kunt dan direct het bedrag van de bestelling overmaken. 
  2. Bankoverschrijving: Overboeking vooraf naar ons rekeningnummer NL04 KNAB 0257.0979.45 ter name van TOPadapters onder vermelding van uw ordernummer.


Klantenbeheer
Indien u een bestelling plaatst bij TOPadapters.nl, dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. TOPadapters.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens nooit verstrekken aan derden. TOPadapters.nl respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonsgegevens.  

Garantie
TOPadapters.nl garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld:
 1) de garantietermijn voor accus en adapters bedraagt 6 maanden
 2) de garantietermijn voor toetsenborden bedraagt 3 maanden

Deze garantie is niet van toepassing indien de fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik. Hieronder valt ook kabelbreuk.


Overeenkomst
TOPadapters.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden bestellingen of opdrachten niet te accepteren.  

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, foto's, tekeningen, gegevens betreffende afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten etc. op de website van TOPadapters.nl gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of teksten te kopiëren van de site van TOPadapters.nl zonder onze toestemming hiervoor.  

Retourneren, omruilen en Wet koop op afstand
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected]

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden. Het te ruilen artikel dient uiterlijk binnen zeven werkdagen na ontvangst op het afleveradres als retour gemeld te zijn via ons e-mailadres [email protected] Het te ruilen artikel dient nog in originele staat van verzending te zijn, voorzien te zijn van eventuele aangehechte labels en in originele onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd.  

TOPadapters.nl accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het/de artikel(en) per e-mail bevestigd worden. In geval van vooruitbetaling zal het bedrag van de retouren door ons worden gecrediteerd middels restitutie van het aankoopbedrag minus de verzendkosten + eventuele andere kosten die wij gemaakt hebben.  

Klachten
TOPadapters.nl levert haar producten met de grootst mogelijke zorg en staat in voor de kwaliteit. Desondanks kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over een product dat u bij TOPadapters.nl heeft aangekocht. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] voor een snelle afwikkeling. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant.    

Vragen en opmerkingen
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact op met ons.  

www.TOPadapters.nl

TOPadapters.nl
Hogeweg 2
5473KS, Heeswijk-Dinther

KvK nummer 70839050 Den Bosch
BTW nummer NL8502.60.528.B01


IBAN: NL04 KNAB 0257.0979.45

Copyright 2022 TOPadapters.nl - Powered by Lightspeed
Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen