Ruilen of retourneren van de bestelling

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden. Het te ruilen artikel dient uiterlijk binnen zeven werkdagen na ontvangst op het afleveradres als retour gemeld te zijn via ons e-mailadres. Het te ruilen artikel dient nog in originele staat van verzending te zijn en in originele onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd.  

TOPadapters.nl accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het/de artikel(en) per e-mail bevestigd worden. In geval van vooruitbetaling zal het bedrag van de retouren door ons worden gecrediteerd middels restitutie van het aankoopbedrag minus de verzendkosten. 


Retouradres
:
TOPadapters.nl
Hogeweg 2
5473 KS Heeswijk-Dinther

Copyright 2022 TOPadapters.nl - Powered by Lightspeed
Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen